Néhány tipp eljegyzési gyűrű kiválasztásához

Néhány tipp eljegyzési gyűrű kiválasztásáhozA tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztása nem egyszerű feladat, ezért érdemes felkészülni a választásra. Nem szabad összetéveszteni az eljegyzési gyűrűt a jegygyűrűvel, az eljegyzési gyűrűvel történik a lánykérés, a jegygyűrű viszont a karikagyűrűt jelenti. Az eljegyzési gyűrű tehát az, amit általában a férfiak egyedül választanak ki, így itt könnyebb rosszul választani.

Az első dolog mindjárt a gyűrű méretének meghatározása. A legtöbb eljegyzési gyűrű méretén valamennyit lehet utólag is korrigálni, de azért elég pontosan be kell lőni a méretet vásárlás előtt. Ebben segíthet egy már meglévő gyűrű lemérése.

Ha nem akarsz mindent a véletlenre bízni, és nem olyan fontos a teljes meglepetés, akkor meg lehet beszélni a gyűrű vásárlás előtt, hogy milyen eljegyzési gyűrűt szeretne kedvesed. Ha azonban tökéletes meglepetésre készülsz, akkor nehezebb dolgod lesz. Figyelni kell arra, hogy kedvesed miket mond, amikor gyűrűkről, ékszerekről beszél. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy milyen ékszerei vannak, milyen stílusokat kedvel. Nagyon fontos, hogy neki választasz gyűrűt. Nem magadnak. Az a fontos tehát, hogy neki tetsszen, az csak egy plusz, hogy a te ízlésednek is megfelelő legyen. Sokat segíthet még, ha kedvesed barátnőinek a tanácsát kikéred, könnyen előfordulhat, hogy ők több információval rendelkeznek kedvesed tökéletes eljegyzési gyűrűjéről, mint te.