Share on Facebook25Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Az EMI-tábor szervezői csapata az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) önkénteseiből tevődik össze. Az Erdély különböző térségeiből Gyergyószentmiklósra érkező több mint 150 fiatal évről évre azért dolgozik, hogy munkájával fenntartsa és fejlessze a Kárpát-medence nemzeti érzelmű fiataljainak találkozóhelyévé vált tábort. Ha te is szeretnél csatlakozni csapatunkhoz, jelezd szándékodat főszervezőnknél!

A szervezetről bővebben: www.magyarifjak.org

Főszervező

Nagyszínpadi koncertszervezéssel, partnerséggel, illetve a tábort érintő főbb kérdésekkel kapcsolatban kérjük keresd főszervezőnket!

Sorbán Attila Örs

0735-176340, sorban_ors (kukac) magyarifjak.org

Programfelelős

Téma ajánlásokkal, előadás szervezéssel, illetve a tábor sátorprogramjait érintő javaslataiddal kérjük fordulj programfelelősünkhöz!

Szűcs Péter

0749-916188, emi.szucspeter (kukac) gmail.com

Kommunikációs felelős

Médiapartnerséggel, illetve a tábori kommunikációt (honlap, fb, nyomtatványok, rádió, stb.) érintő javaslataiddal kérjük fordulj kommunikációs felelősünkhöz!

Bálint Erzsébet

0723-365789, emitabor.info (kukac) gmail.com

Támogatásszervezés

Ha lehetőséged van csapatunk munkáját támogatni bármilyen felajánlással, kérjük jelezd irányunkba!

Kis Gyopár

0742-315476 , kisgyopar (kukac) yahoo.com

Ürmösi Júlia Eszter

0726-715534, emitabor.info (kukac) gmail.com

Információ

Kisszínpadi koncertszervezést, szállásinformációkat és egyéb témákat érintő bővebb felvilágosítást az alábbi címen kaphatsz. Mielőtt írnál, kérünk győződj meg róla, hogy kérdésed a GYIK oldalon nem szerepel!

emitabor.info (kukac) gmail.com