Share on Facebook75Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Az EMI-tábor szervezői csapata az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) önkénteseiből tevődik össze. Az Erdély különböző térségeiből Gyergyószentmiklósra érkező több mint 150 fiatal évről évre azért dolgozik, hogy munkájával fenntartsa és fejlessze a Kárpát-medence nemzeti érzelmű fiataljainak találkozóhelyévé vált tábort. Ha te is szeretnél csatlakozni csapatunkhoz, jelezd szándékodat főszervezőnknél!

A szervezetről bővebben: www.magyarifjak.org

Főszervező

Nagyszínpadi koncertszervezéssel, partnerséggel, illetve a tábort érintő főbb kérdésekkel kapcsolatban kérjük keresd főszervezőnket!

Sorbán Attila Örs

0735-176340, sorban_ors (kukac) magyarifjak.org

Programfelelős

Téma ajánlásokkal, előadás szervezéssel, illetve a tábor sátorprogramjait érintő javaslataiddal kérjük fordulj programfelelősünkhöz!

Szűcs Péter

0749-916188, emi.szucspeter (kukac) gmail.com

Sajtókapcsolatokért felelős

Médiapartnerséget érintő javaslataiddal kérjük fordulj a sajtókapcsolatokért felelős személyhez!

Nébel Orsolya

0754-407450, emitabor.info (kukac) gmail.com

Szállásfelelős

Amennyiben szállást szeretnél foglalni a tábor ideje alatt, Gyergyószentmiklóson, akkor mi ebben is segítünk. Kérjük fordulj a szállásfelelősünkhöz!

Csata Székely Levente

0758-955785

Információ

Kisszínpadi koncertszervezést, szállásinformációkat és egyéb témákat érintő bővebb felvilágosítást az alábbi címen kaphatsz. Mielőtt írnál, kérünk győződj meg róla, hogy kérdésed a GYIK oldalon nem szerepel!

emitabor.info (kukac) gmail.com